Kankolankatu 8, Lahti
Kankolankatu 8, Lahti
Rakentaminen käynnissä.
Arvioitu valmistuminen huhtikuussa 2019.
Tutustu Kankolankadun viihtyisiin huoneistoihin!
 • Pohjakuvat, huoneistovaihtoehdot, hinnat
 • Usein kysytyt kysymykset yms.
Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
KOTI JALKARANNASTA VESIJÄRVEN LÄHEISYYDESTÄ

Rakennusliike Olavi Järvinen Oy rakentaa Jalkarannan Kankolankadulle kahdenksan kaksitasoista rivitaloasuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat kolmioista neliöihin (84,5 - 102 m²) ja kaikissa asunnoissa lasitettu parveke ja sauna. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin.


Kankolankatu on loistava vaihtoehto sinulle, joka kaipaat oman kodin rauhaa keskustan ulkopuolelta upean luonnon ympäröimänä, mutta silti lähellä palveluja.
Etsitkö kaupunkikotia Lahden keskustan liepeiltä itsellesi ja perheellesi? Kankolankadulta matkaa Lahden keskustaan on n. 4 km. Yläkerran parvekkeelta voit nähdä pilkahduksen Vesijärveä ja loistavat ulkoilumaastot lähettyvillä.
Lataa esite ja tutustu Kankolankadun viihtyisiin huoneistoihin.
 • Pohjakuvat, hintatietoja...
 • Usein kysytyt kysymykset
Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
JALKARANNASSA VIIHDYT VARMASTI

Jalkaranta on kaunista aluetta, jossa on koulut, ulkoilumaastot ja palvelut helposti saatavilla! Lapsiystävällistä aluetta.


 • Kaunis toimiva koti - Kaikissa asunnoissa on ja parveke sekä tilava pohjaratkaisu.
 • Tilaa riittää - Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma ulkooven vieressä sijaitseva varasto.
 • Hyvä autoilijalle - Talon pihaan valmistuu erillisinä osakkeina myytäviä autopaikkoja..     
 • Hyvät kulkuyhteydet - Useita bussivuoroja kulkee aivan kodin vierestä. Voit elää vaikka ilman autoa!
 • Virkistävä ympäristö - Lähellä riittää virikkeitä ja kaunista luontoa, jossa on helppo ja mukava käydä virkistäytymässä. Lähellä kimmeltää kaunis Vesijärvi.
 • Palvelut -  Päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat lähietäisyydellä.
 • Alue tulee säilyttämään arvonsa - Lahti kuuluu Suomen parhaisiin asuntosijoituskaupunkeihin. Hanki asunto täältä ja teet hyvän sijoituksen!
 • Loistavat harrastusmahdollisuudet - Lähettyvillä mm. Tapanilan hiihtomaja, Messilän laskettelurinteet ja golf-radat
 Vesijärvellä risteilevät laivat pysähtyvät Myllysaaressa. Saarelle rakennetussa paviljongissa toimii myös suosittu kesäravintola Myllysaari.
Ihastuttava Myllysaari sopivalla lenkkeilyetäisyydellä, jonne pääsee kävellen siltoja pitkin. Saaressa on huvivenesatama ja myös jotkin Vesijärvellä risteilevät laivat pysähtyvät Myllysaaressa. Saarelle rakennetussa paviljongissa toimii myös suosittu kesäravintola Myllysaari.
ASEMAKUVA
Kankolankatu 8, Lahti
Talossa on yhteensä 8 kaksitasoista huoneistoa.
Pihapiiriin valmistuu 16 autopaikkaa, joista 8 sijaitsee autokatoksessa.
Terassi ja lasitettu parveke tuovat asuntoihin lisätilaa ja viihtyvyyttä. Pohjaratkaisut on suunniteltu avariksi ja toimiviksi.
ASUNTOKOHTAISET TIEDOT


3h+k+s 84,5 m² 5 huoneistoa

4h+k+s 92,0 m² 1 huoneisto

4h+k+s 93,5 m² 1 huoneisto

4h+k+s 102,0 m² 2 huoneistoa
Lataa tarkat tiedot!
 • Asuntokohtaiset pohjaratkaisut ja hinnat
 • Tarkat neliömäärät ja erityispiirteet
Lataan samalla esitteen. Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
Kankolankatu sopii sinulle, joka tarvitset oman kodin rauhaa ja silti vaivattoman matkan  päässä palveluista. Keskustaan on noin 4 kilometrin matka, jonne on hyvät yhteydet bussilla tai omalla autolla.
POHJAPIIRUSTUKSET
1. kerros
2. kerros
OLAVI JÄRVINEN RAKENTAA LAADUKKAASTI

"Toiminnassa on perheyrittäjän leima", itsekin yrittäjänä työskennellyt Paananen kuvailee Rakennusliike Olavi Järvistä. "Luottamus näkyi alusta loppuun kaikessa toiminnassa ja mahdollisti onnistuneen lopputuloksen."


Haluamme tarjota laadukkaasti rakennettuja ja nykyaikaisia asuntoja, jotka on mahdollista räätälöidä toiveittesi mukaan. - Rakennusliike Olavi Järvinen

Lataa kattava esitepaketti!
 • Vapaa asunnot ja hintatiedot.
 • Tarkat tiedot palveluista, etäisyyksistä ja virkistysmahdollisuuksista.
 • Katsauksen Kankolankadun kohteen etenemiseen
Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
Myyntisivulla ja esitteessä olevat visualisoinnit ja kuvat ovat suuntaa antavia eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista. 
Piirrokset ja tiedot perustuvat maaliskuun 2018 suunnittelutilanteeseen. Oikeudet muutoksiin pidetään.